Vindt u ons magazine een leuk initiatief en wilt u dit ondersteunen, dan heeft u nu de mogelijkheid om dit te doen. Voor minimaal € 50,00 bent u een Mecenas van ons magazine!
Wij zorgen dan voor goede auteurs voor alle te schrijven teksten en een topfotograaf die mooie foto's schiet. U kunt per uitgave mecenas worden.
Op dit moment is het alleen mogelijk voor 023magazine.nl

Hoe werkt het?
U kunt minimaal €50,- overmaken op  rekeningnummer NL57INGB0006583742 t.n.v. NL Magazines
Stuur uw foto of logo plus naam en eventueel uw website naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat krijgt u daarvoor terug?
Uw (pas)foto wordt met uw naam en enige korte informatie (b.v. website) geplaatst in ons magazine en u ontvangt een persoonlijke oorkonde waarop vermeld staat dat u officieel als mecenas van 023magazine.nl bent geregistreerd.
Verder kunt u ideeën aandragen voor de website en of in het magazine.
Uw bedrijfslogo ook in plaats van een foto worden gebruikt.


Wat is dat, een mecenas?
Een mecenas, ook wel patroon genoemd, is een persoon die als beschermheer of -vrouwe van kunstenaars, geleerden en sporters optreedt door hen van financiële middelen te voorzien, zodat ze zich zorgeloos kunnen wijden aan hun scheppend werk, wetenschappelijk onderzoek of sportieve carrière.

Het begrip is afgeleid van de Romeinse patriciër Maecenas (65-8 v.Chr.) die de mecenas was van onder andere Horatius en Vergilius.

Sympathie voor protegé
In de 21e eeuw startte het mecenaat in Europa een nieuwe bloeiperiode, na decennia van overheidszorg voor de kunsten. Steeds meer liefhebbers van beeldende kunst, theater, muziek, literatuur etc. beseffen, dat hun steun noodzakelijk is nu overheden hun financiering voor cultuur steeds verder terugschroeven.
Daarmee is mecenaat niet langer een begrip uit het verleden, maar een actuele aanvullende financieringsbron voor kunst en cultuur. Van een mecenas verwacht men toch vooral dat hij of zij ondersteuning geeft vanwege sympathie voor de begunstigde (ook wel protegé genaamd).

Aanmelden kan ook via de module, klik op de module button in het hoofdmenu.

Als de module gebruikt vergeet dan niet uw foto/logo naam en website te mailen.