2017-06-08
1# Hardcopy 023magazine.nl

1# Hardcopy 023magazine.nl

IIn 2017 kwamen we op het idee om een hardcopy-magazine uit te geven en al snel was de eerste uitgave met de naam ‘023magazine.nl’ een feit. Er staat duidelijk .nl omdat alle artikelen ook worden geplaatst op de gelijknamige website waardoor de berichtgeving extra exposure geniet. Net als bij al onze andere activiteiten is ook hier positieve berichtgeving de rode draad die door het hele magazine loopt: positieve en kwalitatief hoogwaardige berichtgeving over innovatieve personen, bedrijven, instellingen, organisaties, evenementen etc.

2016-09-15
Youtube nu echt online

Youtube nu echt online

In het derde kwartaal van 2016 zetten we met ondersteuning van Maikel Hennipman en Jarno Hofman ons eigen YouTube-kanaal op en maken nu, in samenwerking met presentator Henny Rückert, wekelijks opnames over sport in de meest uitgebreide zin van het woord. Verder maken we YouTube-opnames op het gebied van techniek samen met Ricardo van Driest van Total Progress, NL Movies met Patrick van der Wijk, NL Lifestyle met Ria van Kleef, NL Series met Bas Out en Sun Cheung.

2014-12-15
023 Anders gelanceerd

023 Anders gelanceerd

In 2014 besloten Maurice en Jos om naast de digitale kranten eveneens een hardcopy-krant uit te geven met de naam ‘023 Anders’, een regionale krant voor Groot Haarlem. Oplage 130.000 ex., verspreiding gratis huis-aan-huis.

2014-07-07
NL Magazines opgericht

NL Magazines opgericht

Vanwege het leeskarakter en de sterke toename van het aantal lezers en unieke bezoekers, besloten Maurice Harroud en Jos de Jong in 2014 om het bedrijf NL Magazines te starten, waaraan sites met diverse kengetallen werden toegevoegd.

2008-04-02
023magazine.nl

023magazine.nl

In 2008 vatte Maurice Harroud (KM Media) het idee om een aantal digitaal magazines in het leven te roepen en al snel waren de sites gerelateerd aan kengetallen geboren. Na enige tijd de websites alleen te hebben beheerd, kwam Maurice via Patrick van de Wijk in contact met Jos de Jong, die naast journalist en tekstschrijver ook zijn eigen bedrijf Just in Time Publishers consultants runt. Onno van Middelkoop sloot zich als fotograaf en journalist aan bij het team. 023magazine.nl kreeg een aparte status en werd het begin van een unieke en succesvolle samenwerking.

 

 

We zijn hartstikke trots op onze activiteiten waarvoor we uiteraard ook ons enthousiaste en gemotiveerde team van medewerkers bijzonder dankbaar zijn.

 

Jos de Jong                    Maurice Harroud